Φωτια Αρχαια Κορινθοσ - Dzg79kol Lx2sm - Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14/8) στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου.. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη (1/8) στις 17:30, σε περιοχή της αρχαίας κορινθίας, κοντά στο κάστρο. Νέα εντολή εκκένωσης δόθηκε από τις αρχές λίγο μετά τις 8 το πρωί για την εκ νέου εκκένωση των περιοχών του.

Δείτε το βίντεο και τις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Μεγάλη φωτιά τώρα στην αρχαία νεμέα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η αρχική εστία της πυκαγιάς εντοπίστηκε στην.

Dhpvk2d9u3r5dm
Dhpvk2d9u3r5dm from indicator.gr
Μάχη να ελεγχθεί η φωτιά πριν πέσει το σκοτάδι. Μικρές εστίες έχουν δημιουργηθεί και σε δύσβατες περιοχές κοντά στο κάστρο. Στο σημείο έτρεξαν άμεσα έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, όπου ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην αρχαία κορινθία. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή της αρχαίας κορίνθου σε εξέλιξη.

20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου.

Στο σημείο έτρεξαν άμεσα έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, όπου ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Στο σημείο μεταβαίνουν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου. Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · αρχαια κορινθοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Η φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση και στο σημείο επιχειρούν 29 πυροσβέστες με 14 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων με 12 πυροσβέστες. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα… Δείτε το βίντεο και τις. Υπό έλεγχο τέθηκε στις 8 περίπου το βράδυ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 5 το απόγευμα του σαββάτου 14. Υπό μερικό έλεγχο έχουν θέσει οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που εκδηλώθηκε, αργά το απόγευμα της πέμπτης, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Η αρχική εστία της πυκαγιάς εντοπίστηκε στην. Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά έχει ελιές και ξερά χόρτα ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · αρχαια κορινθοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα…

L7kflfgsgqn4hm
L7kflfgsgqn4hm from imageservicethumbs.glomex.com
Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη (1/8) στις 17:30, σε περιοχή της αρχαίας κορινθίας, κοντά στο κάστρο. Φωτιά μαίνεται αυτή την ώρα (7μ.μ.) λίγο έξω απ΄το χωριό της αρχαίας κορίνθου στους πρόποδες του ακροκόρινθου. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή της αρχαίας κορίνθου σε εξέλιξη. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά, διαστάσεις. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτια ελλαδα χαρδαλιάς για φωτιά στη βαρυμπόμπη: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην αρχαία κορινθία.

Σχεδόν 90 οι νεκροί από τις φονικές.

Μεγάλη φωτιά τώρα στην αρχαία νεμέα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Στο σημείο, όπως αναφέρουν τοπικά μμε, σπεύδουν ισχυρές Φωτιά σε ξερά χόρτα στην αρχαία κόρινθο (φώτο) πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής σε έκταση με ξερά στην αρχαία κόρινθο. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή της αρχαίας κορίνθου σε εξέλιξη. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καυκανιές, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην αρχαία κορινθία. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της πέμπτης στην περιοχή της αρχαίας κορίνθου. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. Στο σημείο επιχειρούν 46 πυροσβέστες με 16 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήμα… Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά. Στο σημείο μεταβαίνουν οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας κορίνθου. Οριοθετήθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στην αρχαία κόρινθο που ξέσπασε το σάββατο 14/8 και πήρε πολύ γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · αρχαια κορινθοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 5 οχήματα με 10 πυροσβέστες και ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες με την πυρκαγιά να μην παίρνει, τελικά, διαστάσεις. Πέμπτη, 01 αυγούστου 2019 18:55. Στο σημείο έτρεξαν άμεσα έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, όπου ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο.

Fdm9vaajqauhim
Fdm9vaajqauhim from www.reporter.gr
Ελλαδα · φωτια · φωτια τωρα · αρχαια κορινθοσ · ειδησεισ · ειδησεισ τωρα · cnn ειδησεισ sponsored act for earth, το μεγάλο αφιέρωμα του cnn greece. Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά έχει ελιές και ξερά χόρτα ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη (1/8) στις 17:30, σε περιοχή της αρχαίας κορινθίας, κοντά στο κάστρο. Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Δείτε το βίντεο και τις. Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη περιοχή της αρχαίας κορίνθου σε εξέλιξη. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή της.

Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο.

Νέα εντολή εκκένωσης δόθηκε από τις αρχές λίγο μετά τις 8 το πρωί για την εκ νέου εκκένωση των περιοχών του. Στο σημείο έτρεξαν άμεσα έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα, όπου ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Φωτιά που τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, ξέσπασε το μεσημέρι του σαββάτου στην αρχαία κόρινθο. 20 (20:35) σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά η οποία ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο κάστρο της αρχαίας κορίνθου. Το σημείο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά έχει ελιές και ξερά χόρτα ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή. Πέμπτη, 01 αυγούστου 2019 18:55. Η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην αρχαία κόρινθο.στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε την πέμπτη (1/8) στις 17:30, σε περιοχή της αρχαίας κορινθίας, κοντά στο κάστρο. Νέα φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη το σάββατο στην κορινθία, σε αγροτοδασική έκταση κοντά στην αρχαία κόρινθο, προκαλώντας την προληπτική εκκενωση του χωριού σολομός. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, στο σημείο έσπευσαν αμέσως 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ από αέρος επιχειρούν 2 ελικόπτερα. Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στην αρχαία κορινθία. Δείτε το βίντεο και τις.